Case closed

Case closed
withe bitch/MadaFaka

marți, 8 februarie 2011

nemtii si mini cooper

Ce aţi face pentru o maşină, la ce v-aţi preta? Un neamţ de 39 de ani a acceptat să fie filmat în timp ce i se tatua pe penis MINI, ca să primească un Mini Cooper, premiul concursului organizat de un post de radio. Fericitul cîştigător a declarat că l-a durut tare şi apăsat, dar că durerea îi va trece la volanul noii maşini.
Asta arată că mintea nemţilor nu bate mai departe decît tunurile Krupp: durerea fizică de după tatuarea lui MINI va trece, da, dar va fi urmată de o groaznică durere în suflet, pe care o va simţi cînd femeile vor rîde, bătînd apropouri în cele mai intime momente. După aia, va urma altă durere fizică, mult mai puternică – atunci cînd, exasperat, se va năpusti în primul cabinet de tatuaj, să adauge litere la MINI, cu acelaşi font, să iasă măcar RĂZBOINICUL LUMINII sau ceva la modul ăsta, în germană.
Dacă postul de radio ar fi oferit alte maşini, omul ar fi scăpat onorabil cu MEGANE, de un exemplu. Şi cu TATA ar fi fost bine, că e scurt (să nu mai zic de KA!). La ce durere provoacă fiecare literă, mă întreb dacă merită să cîştigi, astfel, un Lamborghini, un Maserati Quattroporte ori un Ferrari Testarossa Twin Turbo!