Case closed

Case closed
withe bitch/MadaFaka

vineri, 18 martie 2011

Mai absolut ca vodka ...


Absolut Vodka a fost inventata de Lars Olson Smith, "Regele Vodcii " care controla, la un moment dat, o treime din toata productia de vodca a Suediei. In 1879, el a lansat un nou tip de vodca numit "Vodka Absolut Pura", produs prin utilizarea unei metode de distilare revolutionara numita "rectificare". Aceasta metoda este in continuare folosita pentru producerea de Absolut Vodka.
La aniversarea unui centenar, in 1979, s-a hotarat relansarea marcii cu numele Absolut Vodka. Aceasta noua marca si-a construit rapid o reputatie internationala pe baza excelentei si caracteristicilor ei de inalta performanta. Astfel evolutia ei a devenit un fenomen mondial.
Caracteristici
Absolut Vodka este facuta numai din cereale suedeze, crescute in campiile bogate din sudul Suediei, in urma unei experiente de mai bine de 400 de ani.
Se foloseste o metoda speciala de distilare, care permite obtinerea unui procent minim de impuritati, pastrandu-se, totusi, specificul cerealelor folosite.
Pentru a se asigura in permanenta o calitate superioara, fiecare strop e Absolut Vodka este produs in distileriile aflate in oraselul Ahus, din sudul Suediei.
ABSOLUT a colaborat cu designerul Natalia Brilli pentru a crea The Rock Edition. Sticla de ABSOLUT este acoperita de piele cu tinte, un tribut adus rockului în forma pura.
Astfel, dupa sticlele cu învelis ,,disco’’ si dupa editia din 2008, ABSOLUT Masquerade, sticla a primit un outfit sexy si tough. Primele sticle de ABSOLUT Rock Edition s-au  vandut la Selfridges, la începutul lui octombrie si  O sticla a costa £19.99.
                                                             

Vodka Absolut, taria marketingului
Ce sansa la celebritate mondiala avea o vodka produsa în satucul suedez Åhus? Designul, ca orice chestie scandinava. Parintele vodcii Absolut a fost un extrem de precoce întreprinzator suedez. Lars Olsson Smith controla peste o treime din productia suedeza de vodka,  atunci când nici nu stia sa se barbiereasca. În 1879 el a lansat “Absolut Rent Bränvin” (Vodka Absolut Pura în limba suedeza).
 
Aceasta vodka era produsa dupa o tehnica revolutionara la acea vreme numita “rectificare”. Alcoolul proaspat era trecut prin mai multe coloane de distilare, iar fiecare dintre acestea elimina un anumit tip de impuritati provenite de la materia prima (exceptionalul grâu suedez, în cazul Absolut).
Dupa o suta de ani de la prima distilare, suedezii au început sa exporte vodka Absolut în SUA. Ei au avut ideea s-o ambaleze în sticle care semanau cu cele folosite de secole în farmaciile suedeze. Forma neobisnuita a prins atât de bine încât în sase ani Absolut a devenit cea mai bine vânduta vodca de import din Statele Unite.
Succesul a fost datorat si uneia dintre cele mai faimoase si longevive campanii de publicitate din lume. Ideea era foarte simpla: reproducerea conturului neobisnuit al sticlei folosind diverse elemente. Aici gasesti o impresionanta colectie de reclame Absolut.

Dar pe noi ne intereseaza mai mult vodka în sine. Licoarea clasica este Absolut Vodka, numita si Blue. Gustul ei rafinat este cea mai buna expresie a distilatelor suedeze. Petru experti, exista Absolut 100, o vodca de 50% tarie, ambalata într-o  eleganta sticla neagra.
În plus, Absolut ne mai seduce paharele cu o multime de combinatii între licoarea clasica si diverse arome naturale de fructe: vanilie, mango, ardei iute, lamâie, zmeura, piersici etc.